slider muut

Yritys

Historia

Yritys sai alkunsa 1970-luvun alussa jolloin viljelijä Urpo Mäenpää perusti Iimäki Oy:n. 

Mäenpään hyvä ystävä Talmu Oy:n (nykyinen Hella Lightning Finland Oy) perustaja Arvi Lehti vinkkasi että Talmu Oy:llä olisi tarvetta varoituskolmion metalliosille. Urpo Mäenpää osti käytetyn epäkeskoprässin ja kastomaalauslinjan ja aloitti varoituskolmioiden jalkarautojen valmistamisen Talmu Oy:lle. Ensimmäinen verstashalli rakennettiin tilan pihapiiriin. Neliöitä oli n 400 m2.

Toiminta laajeni ja vuonna 1977 rakennettiin uusi n 800 m2 halli tilan maille. Vuonna1983 rakennettiin halliin vielä n 300 m2 laajennusosa.Vuodesta 2000 alkaen yritystä on luotsannut Urpo Mäenpään poika Matti Mäenpää. Pitkän yrittäjä uran jälkeen Matti Mäenpää jäi ansaitulle eläkkeelle v 2017. Samalla yritys siirtyi nykyisille omistajille.

Nykypäivä

Konepaja Iimäki Oy sijaitsee Salossa,Perttelissä Hähkänän kylässä vehreässä maalaismaisemassa.

Valmistamme epäkeskopuristin tuotteita,muotteja,työkaluja ja niiden osia,koneistettuja komponentteja ja osakokoonpanoja. Vahvuutemme ovat vuosikymmenien kokemus konepaja- ja metalliteollisuudesta,palvelualttius,laatutietoisuus sekä joustavuus.

Määrätietoisesti ja pitkäjänteisesti kehitämme toimintaamme yrityksemme ja asiakkaidemme hyväksi.

Vastuullisuus

Haluamme olla ehdottoman vastuullinen yritys.Haluamme luoda avoimen,turvallisen ja viihtyisän työympäristön. Kohtelemme työntekijöitämme oikeudenmukaisesti ja tasapuolisesti.

Tavoitteenamme on kasvava ja kannattava liiketoiminta joka mahdollistaa uusien työpaikkojen syntymisen. Yrityksemme maksamat palkat ja verot hyödyttävät koko Salon seutua. 

Kaikessa toiminnassamme ja päätöksenteossamme otamme huomioon ympäristömme. Lajittelemme jätteet, kierrätämme hukkamateriaalit mahdollisimman tehokkaasti ja suosimme mahdollisimman energiatehokkaita koneita ja laitteita.

Ota yhteyttä